Bulkfix for småbulker

Spot repair eller bulkfix en en ny teknikk til reparasjon av småbulker og lakkskader. Reparasjon utføres raskt og rimelig i våre lokaler i Hønefoss.

Reparasjon av småbulker med Fast repair Småbulker etter parkering på et kjøpesenter, på gateplan, merke etter bildør eller fortauskant, er typiske skader som lar seg reparere med Spot Repair / bulkfix. Med bruk av denne teknikken kan vi reparere bulker og små skader, raskt og til en langt rimeligere pris enn før.

Fordelen med teknikken er at bilen ikke faller i kategoriene skadet eller omlakkerte biler. Bilens kvalitet og verdi opprettholdes i størst mulig grad, og du vil unngå alle synlige merker etter reparasjonen.

Våre ansatte har god kunnskaper og spesialutdannelse i å finne den riktige fargen til lakken uansett hvilken type bil du har.

Hvis du har en skade som kan gi rustproblemer, bør du reparere den så raskt som mulig. Hvis rust får mulighet til å utvikle over tid er blir det ofte svært kostbare reparasjoner som må utføres. Typiske småskader som steinsprutskader utvikler fort rustskader. Skaden lager sår i lakken, som fører til at metallet blir blottet for beskyttelse og medfører raskt rust på det skadede området.

For å fastsette den endelige prisen på reparasjon av din bil, må skaden besiktiges.

Kom gjerne innom eller send oss en forespørsel for å få en vurdering av skaden og avtale tid for reparasjon.